Tandreglering som inte syns

Är du i behov av tandställning? Du kanske inte har lust att genomgå behandlingen för att tandställningen syns och inte går ihop med din look. Men det finns nu bättre estetiska alternativ.

Osynlig tandställning har tagit marknaden med storm. För hur mycket man än vill korrigera sina tänder drar man sig för de där metalliska mojängerna. En traditionell tandställning syns varje gång man öppnar munnen. Dessutom tar det tid att vänja sig vid den och delarna kan skava och irritera i början.

Istället kan man nu välja en helt osynlig tandställning. Det är som en bettskena som formas efter dina tänder. Denna byts ut varje vecka och flyttar på tänderna lite i taget. På så sätt får du dina tänder korrigerade utan tråkig och ful tandställning.

Hitta en erfaren tandläkare

Många tandkliniker erbjuder nu dessa alternativa lösningar om du behöver korrigera tänderna. Ta kontakt med de kliniker som finns i din närhet och boka tid hos en tandläkare. Under besöket kommer tandläkaren undersöka din mun, tänder och ställa frågor angående din hälsa. Du kommer säkert att behöva röntgas för att se hur tänderna sitter.

Tandläkaren kommer att kunna se hur lätt eller svårt det kommer att bli att utföra behandlingen. Skulle du ha karies eller behöva dra ut en tand innan du börjar med ställningen kommer du att få veta det. Ställ alla frågor som oroar dig till tandläkaren och se till att känna dig säker innan du påbörjar behandlingen. En duktig tandläkare kommer att förklara hur hela processen går till. Läs mer om tandläkare på denna sajt: tandläkaresödertälje.com

Publicerat den
Kategoriserat som Tips