Invisalign istället för tandställning

Invisalign är också en sorts tandställning, men inte på det gamla, traditionella sättet. Det är skonsamma och nästan osynliga skenor som rättar till dina sneda tänder nästan omärkligt.

Kanske är det något du borde fundera på att prova om du har tröttnat på att ha sneda tänder. Tandläkare nuförtiden är även specialister på allt nytt inom estetisk tandvård, så de är inte bara koncentrerade på att laga hål och göra rotfyllningar. Vill du ha en förändring i munnen som verkligen gör något för ditt utseende, är invisalign en bra och skonsam metod. Dina återbesök hos tandläkaren går snabbt, och du kan byta skenor själv hemma. Du använder en i taget, och den rättar diskret till hur dina tänder sitter. Efter en tid byter du till nästa skena, och till sist har du en perfekt tandrad.

Invisalign är modern tandvård

Som vuxen vill man ha enkla rutiner, och invisalign är lätt att använda. Det är modern tandvård och det är också diskret, eftersom skenorna nästan inte syns, jämfört med gamla tiders metallställningar. Fråga din tandläkare till råds om vad du kan ha nytta av. När du är klar med invisalign kanske du vill ha något implantat eller en tandblekning.

Tandläkaren är specialist och fortbildar sig hela tiden när det kommer nya tekniker och material. Därför finns det mycket mer att välja på numera, och det är till och med möjligt att välja nyans på de implantat man vill ha, så att det ser naturligt ut. Men fråga först efter invisalign hos tandläkaren.