Trygg hjälp med asyladvokat i Stockholm

Har du av någon anledning behövt fly från ditt land? Att söka asyl i Sverige är skrämmande på egen hand. Känn dig trygg med hjälp av en asyladvokat i Stockholm.

Att ta hjälp av en asyladvokat garanterar inte att du får stanna, men det ger dig en bättre chans. När du tvingats fly, oavsett anledning, så är det viktigt att kunna hitta hem någonstans, och börja om på en ny kula. Att söka asyl kan vara riktigt skrämmande, eftersom det är många lagar och regler som ska följas. Anledning till dessa regler och lagar är för att skydda, men de upplevs ofta som för strikta.

Även vid avslag så kan du kontakta en asyladvokat. Ibland kan ditt fall omprövas. Det är därför viktigt att du ansöker via en proffsig advokat i Stockholm som kan se dina behov och möjligheter, och ge dig rätt råd. Det är en mänsklig rättighet att få uppleva trygghet, och med hjälp av en erfaren och energisk advokat så har du större chans att få det inom kort.

Asyladvokat hjälper dig att förstå lagarna

Om du har fått avslag så betyder det att du inte har rätt att stanna i Sverige. Du kan såklart överklaga om du anser att anledningen till avslaget är orimligt. Det är dock en gräns för hur många gånger du kan överklaga. Det är också viktigt att du förstår att efter ditt sista avslag så måste du lämna landet.

Ett avslag gäller i fyra år. Under dessa fyra år så kan du avvisas, utvisas på tidigare grunder och sakna rätten att ens ansöka på nytt om du skulle återvända till Sverige. Dock ändras läget i världen snabbt. Din situation kan också ändras över en natt. Det är möjligt att du, inom dessa fyra år, plötsligt har rätt till asyl. En duktig advokat kan då hjälpa dig med detta.

För att kunna få mer information besök: asyladvokatstockholm.se

Publicerat den
Kategoriserat som Juridik