Om oss

Vi intresserar oss för det mesta – och har alltid varit vetgiriga. Det är utgångspunkten med den här sidan. Vi vill lära oss mer om olika saker och sprida den kunskap vi skaffar oss vidare till våra läsare. Givetvis kommer vi även att skriva om sådant som vi redan kan och som vi arbetar med rent professionellt. Detta kommer förhoppningsvis att skapa en sida med en otrolig spännvidd mellan ämnena och där tonen i inläggen pendlar mellan gravallvar och lite mer lättsamhet.

Vad kommer vi då att skriva om? På rak arm kan vi ge exempel på saker som kommer upp i våra huvuden. Träning är ett ämne som ligger oss varmt om hjärtat. Inte träning som är synonymt med stora muskler och en kropp redo för stranden. Vi ser träning som ett sätt att må bättre – både på insidan och utsidan. Träning frigör endorfiner och bygger samtidigt också upp muskler, ger en ökad rörlighet och en kropp som klarar av alla utmaningar. Idag behöver vi, som en följd av vårt stillasittande liv, åter inse att rätt träning är ett måste. Samma sak gäller mat och kost: vi har inte råd att förlora generationer till övervikt och fetma. Detta säger vi utan att sitta på höga hästar och utan att peka med moraliska pekpinnar.

Vi kommer även att skriva om exempelvis städning, om renoveringar, om inredning och design samt om olika yrken som vi skulle vilja veta mer om. Det finns egentligen inga frågor som kommer att undvikas: vi ska ta oss an allt mellan himmel och jord. Att komma in på den här sidan ska vara som att öppna ett kinderägg!