Näringsrikt hundfoder till alla vovvar

Det finns många olika sorters hundfoder att välja bland. Det är viktigt att din hund får ett foder som den tycker om, så att den får i sig maten den behöver.

För att din hund ska må bra behöver den äta ordentligt. Maten bör vara anpassad för just hundar. Sedan kan du givetvis låta hunden få festa på en köttbulle eller en korvbit då och då. Men vilket hundfoder är det då man ska köpa? Det finns inget givet svar på den frågan. Det får du och din hund gemensamt komma fram till.

Du kan välja bland både billigt och dyrt hundfoder. De dyraste sorterna är inte nödvändigtvis bäst för just din hund. Alla hundar har olika tycke och smak när det gäller mat. Om du upplever att din hund inte är så förtjust i det som serveras så prova gärna en annan typ av hundfoder.

Hundfoder finns i ett flertal läckra smaker

Vi människor gillar ju som bekant speciella smaker. Om fel doft eller smak dyker upp rynkar vi på näsan. Det samma gäller för hundar, med skillnaden att de rynkar på nosen istället. Några populära smaker på hundfoder är kyckling, nötkött, lamm och kalkon. Det finns också foder som är kompletterat med ris eller grönsaker.

Bör man välja torrfoder eller våtfoder? Båda varianter är lika bra, det spelar ingen större roll vad du väljer. Det går utmärkt att låta hunden äta lite av varje. Det finns våtfoder i portionspåsar som är praktiskt att ta med om du är på resande fot med din vovve.

Publicerat den
Kategoriserat som Husdjur